Del 3

– Jag tror att vi har rätt koll på grejerna ändå sa Jürgen till Heinz när de tittade på de senaste månadernas försäljning i företaget.

– Får vi en lugn jul? undrade Heinz som längtade efter lite ledigt

– Jadå, om tvillingarna packar ordarna så blir det vara lite pappersjobb då och då. Bra va?

Telefonen ringde och Heinz såg hur Jürgen sken upp när han hörde att det var Klas som ringde. Klas, som även var jultomten hade med åren blivit riktigt en riktig god vän med dem. Det hade inte riktigt börjat så men allt hade ordnat sig till det bästa. 2009 hade de ”råkat” kidnappa Klas för att försöka få en plats i den svenska Melodifestivalen. Det hade inte gått enligt den planen då den kontakt de hade i Globen hade blivit av med jobbet i några månader och efter det hade de fått stränga order om att aldrig kontakta honom igen. Den drömmen skippade de och istället hade de bott hos Klas en tid och flugit ren och sen hade de flyttat hem igen för att starta ett företag som sålde röda stuprörsjeans och skinnjackor. Det hade gått bra och de var numera välkammade och snälla men de kallades fortfarande för Tyska maffian.

– Den där lugna julen kanske uteblir, det blir att åka till Sverige och ta emot en liten ren. Klas sitter fast i en hemlig konferens och man ställer väl upp för sina vänner?! Sa Jürgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *