Del 14

Göra ny julmust, kontrollera allas julklappslistor…

Han hade skrivit en lång lista över vad som borde göras och skickat det till Jürgen. De där hemma var väl lagom imponerade, men de hade lovat att hjälpa till. Klas hade dåligt samvete och hur han än hade gjort för att kunna ta sig hem var det hela tiden något (eller någon?) som satte stop för det hela. Hotell, fina drinkar och pool hade bytts ut mot en liten fjuttig lägenhet, en rätt skräpig strand och en Whiskey i det lilla kylskåpet ”Det börjar lika misären från 2009, det enda som skiljer sig är den så kallade youtubedansen” tänkte han. Han hade börjat fundera på om det var dags att ta ut pension men den mindre begåvade delen av tyska maffian hade sagt att tomten inte kunde pensioneras ”kås aj beliv in jo”. Kanske hade han den här diskussionen med sig själv bara för att han var uttråkad och hade dåligt samvete. Det var ju inte direkt så att han tänkte låta Tyska Maffian ta över efter honom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *