Del 18

Klas nåddes av nyheten Salming och Jupiter hade smitit under natten. Hans två snabbaste renar. Han var övertygad om att det inte var en slump. Dessutom hade han fått post om att hjälp hem var på väg. Han ringde upp Jürgen.

– Är det du som fixat transport hem till mig?, frågade Klas
– Jag är ledsen tomten men det finns inget jag kan göra…eh, vänta sa du att någon hade fixat transport hem till dig?
– Ja
– Alltså, det kan inte vara någon härifrån. Alla letar efter Jupter och Salming. Till och med Dietrich letar, han som annars spelar Bingo eller nåt annat fjantigt så som att rädda pepparkakor, sa Jürgen.
– Om mina renar inte är på plats och någon har skickat post till mig om att jag ska få komma hem, då känns det som om det skulle ha ett samband, sa Klas och lade på luren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *