Del 21

My studerade Heinz medan han lade in guldbyxorna i Tyska maffians databas. Hon hade medvetet stannat längre i Tyskland för att få spendera mer tid med honom. Hur det skulle bli sen var det ingen av dem som ens ville tänka på. Robert hade låtit lagom road när hon sa att hon tänkte jobba i Tyskland fram till jul. Heinz telefon ringde. My förstod inte exakt vad han sa men han verkade nöjd över att guldbyxorna fanns med i Tyska maffians utbud numera. Sedan verkade samtalet gå över och handla om henne och Heinz för helt plötsligt såg han så generad ut när han sneglade mot henne. Han lade på och förklarade generat att det var mamma som hade ringt. Han kunde ha nämnt i ett sms till mamman att hon var bortprioriterad till förmån för My. Mer hann han inte förklara innan telefonen ringde igen. Han suckade.
– Det är Jürgen. Hej där!! Jo, det är bra. Du kan se i webbshopen hur de ser ut…Jaha, nej, det visste jag inte. Men sa inte Jultom…Klas att…
Hörde hon rätt? Jultomten?! Nu hade My lite svårt att hålla sig för skratt. När Heinz hade ändrat det han tänkte säga hade han samtidigt riktat sig bort från henne och fortsatt samtalet med Jürgen på tyska. När han lagt på tittade han tveksamt på henne och My skulle precis brista ut i gapskratt när han sa:
– Du vet, vi kommer behöva åka på en resa snart på ett väldigt konstigt vis, bara så du vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *