Del 2

Klas var på sin första semester, ja eller semester var det inte. Det var en hemlig konferens för/med finskpakistanska renar som kunde flyga men det var nästintill en semester. Palmer, pool och färgglada drinkar. Nej, Klas, eller jultomten även kallad, hade aldrig druckit färgglada drinkar innan men är man över 70 så det kanske dags. Han hade inte badat i en pool heller om sanningen skulle fram men det hade han inte erkänt till Margit som också var med på resan. Detta var sista dagen och sedan skulle de resa hem till Sverige igen och förbereda allt som hörde julen till. Det var bara ett litet problem, deras plan var inställt och den nya lilla renen Ru var redan inpackad i sin transport för att resa hem. Det började bli lite bråttom med logistiken. De hade redan varit borta över första advent, bara det var slöseri med tiden innan jul. Hemma var alla redan fullt sysselsatta så han fick ringa på förstärkning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *